EXTRAESCOLARS. Ja tenim aquí les extraescolars del curs 2021-22!

Benvolgudes families!

Després d’un curs inusual, complicat i en el que l’escenari pandèmic ens va forçar a desestimar l’organització d’activitats extraescolars, tornem ilusionats i carregats de propostes per oferir als i les vostres fills i filles com a complement de la seva jornada lectiva a l’escola.

Com veureu, s’hi han plantejat activitats adreçades als infants del cicle d’educació infantil (P3, P4 i P5), i pel cicle d’educació primària (de 1er a 6è).

Si esteu interessats/ades en alguna o algunes d’aquestes activitats, us agraïrem que ens escribiu un mail a l’adreça: Afaescolaelpalau@afaescolaelpalau.cat, indicant informació de contacte i les activitats escollides, abans del 31 de juliol.

Conèixer aquesta informació ens permetrà assegurar que es puguin dur a terme les activitats el pròxim curs, així com preveure obrir més grups en el cas d’alta demanda.

A principis de setembre ens possarem en contacte amb les families que ho hagin demanat per fomalitzar les inscripcions.

No dubteu en contactar amb nosaltres mitjançant l’adreça de mail o les nostres xarxes sociales: Instagram, Twitter y Facebook, si ens voleu fer qualsevol consulta.

Bon estiu!

Extraescolars curs 2021-22 ok (1)