EXTRAESCOLARS. Inscripcions i pagament abans del 24 de setembre

Aquesta setmana s’esgota el termini per a formalitzar i realitzar els pagaments per a les activitats extraescolars previstes per aquest curs 2021-22.

Informem a les families que hagin realitzat prèviament la pre-inscripció o que no, però vulguin inscriure als/les seus/ves fills/es a alguna activitat, que omplien els formularis en PDF (en el cas de les activitats gestionades per Control Play) y online (en el cas de Piscina i Teatre) ABANS D’AQUEST DIJOUS 23 DE SETEMBRE. 

De no formalitzar correctament la inscripció, no es contabilitzaràn les pre-inscripcions rebudes i no es garantirà que es pugui dur a terme l’activitat prevista.

PAGAMENT ACTIVITAT EXTRAESCOLAR DE PISCINA

Tanmateix, informem que el pagament de l’activitat extraescolar de piscina s’ha de realitzar en metàlic a la oficina de l’AFA. Per això, aquesta setmana obrirem el despatx en el següent horari:

  • Dimecres 22 de setembre: de 16 a 17 hores
  • Divendres 24 de setembre: de 16 a 17 hores

 

Els preus de l’activitat extraescolar de piscina són els següents:

EL PALAU PREUS 2021-2022

Preguem es portin els imports el més exactes possible.

En el cas de ser families nombroses, preguem que es porti una còpia de la documentació que ho acrediti en el moment de realitzar el pagament.

Per qualsevol dubte o necessitat, no dubteu en contactar amb l’afa al nostre mail: afaescolaelpalau@afaescolaelpalau.cat