FUNCIONAMENT DEL MENJADOR
Els menús són elaborats per la dietista d’Arcasa i les Recomanacions de la Fundació Dieta Mediterrània, i supervisats cada mes pels membres de la Comissió de Menjador de l’AFA, pel que garanteixen l’equilibri nutricional.
S’atén a qualsevol tipus d’intolerància i al·lèrgies que es notifiquin amb certificat mèdic.
L’equip de cuina el formen una cuinera i una ajudant.
L’equip educatiu del menjador el formen 1 director de lleure i 6 monitors de lleure.
L’equip educatiu s’encarrega d’acompanyar, en tot moment, els nens i nenes, vetllant per la seva seguretat, el seu benestar i donant pautes de comportament, adquisició d’hàbits higiènics i alimentaris i oferint-los activitats diverses per potenciar i desenvolupar les seves capacitats.
El Director de Lleure està a la vostra disposició tots els dies de la setmana de 9.00 a 9.30h per a qualsevol dubte o consulta al seu despatx al costat de l’AFA.