Comissió de Bricolatge

Una escola amb més de 90 anys d’història necessita de millores constants i d’un manteniment per a assegurar el seu bon funcionament i implementar noves necessitats que es donen en el dia a dia dels alumnes en el seu pas per l’escola.

Una feina pròpia de l’Ajuntament de Molins de Rei i del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, i en la que l’AFA, juntament amb els pares i mares col·laboradors, hi coopera agilitzant tràmits i duent a terme diferents treballs de manteniment i millora en el recinte escolar.

S’organitzen dues jornades de bricolatge o Bricofesta durant el curs, en les que es convida a les families que vulguin participar a formar part d’una activitat en grup en la que es realitzen millores en instal·lacions i materials de l’escola, a més de fomentar el treball en equip, la socialització i la cohesió entre tots els que constituïm el teixit social de l’Escola El Palau.

Entre les acciones realitzades aquests últims anys, es troben millores als patis i zones exteriors, canvi de lla campana extractora de la cuina, pintat de les zones de passadís de l’escola, millores a les aules, millores i actualització de mobiliari i de instal·lacions, així com renovació d’infraestructures.

Animem a tots a participar en les jornades, quan més siguem més riurem i en millors condicions deixarem l’escola pels nostres fills i filles!